fredag 29. oktober 2010

Blandet drops

Blir ikke så mye blogging for tiden. Det har gått mest i sykdom hos oss i det siste, slik det gjør hos mange andre også på denne tiden.
Derfor blir denne posten et oppsamlingsheat over ting og tang som har skjedd den siste uka.


Søndag dristet vi oss ut døra og gikk tur sammen med mamma og pappa. Alvin hadde nok fremdeles hangover etter "spysjugå" og var noe gretten, men vi andre koste oss og lekte apekatter i noen tau vi fant underveis på turen i skogen.


Mormor, morfar og Vilde går på slakk line.

Alvin ville allerhelst bli båret og koste seg så  på skuldrene til pappa.

Torsdag

 Alvin får føle på kroppen hva det vil si å ha en storesøster. I mangel på veninner på besøk en torsdags ettermiddag fikk Alvin duge, og ble ikledd prinsessekjole.

Såååå søt, og så lite villig til å bli tatt bilde av :)

Fredag

I dag ble Alvin hentet tidlig i fra barnehagen med feber så da fikk vi startet denne helgen også med litt sykdom. Heldigvis hjalp det godt med litt Paracet og da middagen endelig kom på bordet var han i storform!


Vel, middag og middag. Det var i alle fall varmt, som Andrè bruker å si . Med en gloheit unge klistret i armene og liten tid, fikk det duge med frossenpizza i dag.
Alvin spiste og koste seg, og da resten av familien var ferdig satt han enda å gomlet med et fast grep på steikebrettet.
 Det lover godt for en frisk unge og Halloweenfest i morgen!



Ingen kommentarer: