torsdag 27. mai 2010

Bursdagsfeiring opp og i mente



Som dere vet ble Vilde tre år 15. mai og siden da har det vært feiring i hytt og pine. Mannen blir matt og vil aller helst at vi skal gjøre minst mulig ut av det (om ikke annet skvise all feiring inn på en dag), mor er uenig og strekker herligheten ut over tre dager :)
Så her følger et lite bilderas i fra de tre dagene...

15.mai
Vi vekker bursadagsbarnet med sur sang, hurrarop, flagg, ballonger og pakke.

I pakken var ei Barbiebrud som hun har pratet om i ukevis.

Kledd i sin aller fineste stas og klar for å kjøre mor på jobb. På vei ut oppdager hun balkongflagget som vi hadde tatt ut. Det var stas det!

22. mai
Bordet er dekket og vi er klare for barnebursdag. Vi går for rødt, prikker, bobbler og bilder av bursdagsbarnet og de små vennene hennes. Ser også at det meste er ganke så gjennomført skjeivt, men pytt pytt.
Siden det var så flott vær blåste vi opp hoppeslottet og ungene koste seg ute i hagen før og etter maten. Deilig å slippe ett bombet hus etter at gjestene har gått.

Det tar på å være bursdagsbarn og etter at alt var over kolapset Vilde på sofaen og sovnet som en stein med drikkeflasken i hånden.

24. mai
2. pinsedag var det tid for feiring med familien og vi hadder storfint besøk både i fra Gjøvik og Mosjøen.
Veldig gøy at både Hedda, Tante Lin og bestemor kom i bursdagen.
I løpet av alle disse feiringene har hun fått masse fine gaver. Nå har hun en hel samling med barbie/Sindy dukker, kjekke ting til lekehytta, litt nye klær og en globus. Tusen takk for gavene alle sammen!!

Til slutt ble det sikkert nok festligheter og tjohei så bursdagsbarnet trakk seg litt unna, satte seg på kjøkkenet og spiste sjokoladekake helt aleine.

1 kommentar:

Ann Elin sa...

EEElsker bildet hvor hun holder flagget. Da måtte tante Lin le en skvett! fantastisk!